Vijfde editie ‘Blik op de Strandwal’ in Akersloot

Akersloot – Een zeer gevarieerde open dag van Brandweer Akersloot, boerderij Het Vertrouwen en Scouting Akersloot komende zondag. Deze organisaties pakken weer groots uit op hun strandwal. Voor de vijfde keer verzorgen ze samen demonstraties.

Vanaf 11.00 uur is het publiek welkom voor brandweerdemonstraties en veiligheidsvoorlichting. Bij de boerderij kunt u alle landbouwvoertuigen, stallen, het vee en jongvee bezichtigen en ziet u hoe een moderne boerderij tegenwoordig functioneert.

Bij Scouting Akersloot kunt u het moderne gebouw bewonderen en staan vrijwilligers klaar om u van alles te vertellen over scouting. Daarnaast is het voor de kinderen mogelijk om met een strippenkaart deel te nemen aan diverse spelletjes.

Ook is er om 12.30 en 14.30 uur een vrijheidsdressuurdemonstratie, er zijn schapen met lammetjes, er is een springkussen, een hobbyhoek en een ambulance. De open dag begint om 11.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U kunt het evenement nu al volgen op Facebook of twitter.com/strandwalakersl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via rob.dekker@planet.nl of via 06 16294024. (Foto’s: aangeleverd)