Bibliotheek

Vestigingen Bibliotheek Kennemerwaard weer open

Regio – De bibliotheken zijn weer open. Er gelden nog wel aangepaste openingstijden. Kijk op www.bknw.nl/openingstijden voor een actueel overzicht van de openingstijden van alle vestigingen in de regio.

Het team van Bibliotheek Kennemerwaard blijf er alles aan doen om een bezoek aan de bibliotheek veilig en prettig te laten verlopen. Voor het gebruik van de leestafels, printers, studie- en werkplekken dient men vooraf te reserveren. Het activiteitenprogramma gaat ook weer verder, in sommige gevallen online. Uiteraard geldt bij alle activiteiten dat deelnemers anderhalve meter afstand tot elkaar dienen te houden. Ook is het dragen van een mondkapje in publieke ruimtes verplicht vanaf 1 december. Vooruitlopend hierop vraagt Bibliotheek Kennemerwaard om dat nu al te doen, in lijn met het advies van het RIVM.

Actuele ontwikkelingen

De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. De updates ten aanzien van de coronamaatregelen worden zijn leidend. Hierop past Bibliotheek Kennemerwaard de dienstverlening aan. Check dus regelmatig via www.bknw.nl/corona de laatste stand van zaken.