Vestigingen Bibliotheek Kennemerwaard weer open

Castricum – De vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard zijn weer open voor het lenen van boeken. De leestafels en de werk- en studieplekken zijn vooralsnog niet beschikbaar. Gedurende vier weken kunnen geleende boeken boetevrij worden teruggebracht.

De online activiteiten van Bibliotheek Kennemerwaard blijven doorgaan. Vermoedelijk kunnen binnenkort ook weer activiteiten in de vestigingen starten. Houd hiervoor de agenda op de website www.bibliotheekkennemerwaard.nl in de gaten. Een bezoek aan de bibliotheek is voorlopig nog wel aan maatregelen gebonden. Eén van deze maatregelen is een gezondheidscheck aan de deur. Iedereen kan de huidige maatregelen op www.bknw.nl/corona bekijken.

Openingstijden

Alle vestigingen zijn open, maar sommige vestigingen gaan iets later open en sluiten eerder dan gebruikelijk. Kijk daarom op de website naar het actuele overzicht van de openingstijden per vestiging. De situatie kan zich van week tot week ontwikkelen. De dienstverlening wordt aangepast op de landelijk geldende coronamaatregelen. (Foto: aangeleverd)