Verzin een slogan en win een dinerbon

Uitgeester Ronald Vlieland, tennisleraar bij TV De Dog, gaat op 21, 22 en 23 juli 2017 proberen het wereldduurrecord dubbeltennis te verbeteren. Dat staat nu op ruim 57 uur, maar Vlieland wil het naar 62 uur tillen. Hij heeft inmiddels een aantal clubgenoten bereid gevonden mee te doen en is is al druk met de voorbereidingen. Vlieland doet deze poging niet alleen om in het Guinness Book of Records te komen, hij hoopt ook een behoorlijk bedrag ‘bij elkaar te slaan’ voor de stichting Terre en het Rett-syndroom fonds.

Hoofdsponsor Media Meadows mag, als onderdeel van de deal, een spandoek ophangen van 15 bij 2,5 meter. Jacob Groen, eigenaar van MM, nodigt iedereen van harte uit om hiervoor een pakkende slogan te bedenken. Hij zou dat zelf misschien ook wel kunnen, maar het lijkt hem veel leuker als u dat doet. Bij voorkeur geen pure reclame voor Media Meadows, daar zijn weer andere momenten voor. Het mag bijvoorbeeld gaan over tennis, over St.Terre en Rett, over de vermetele sporthelden, over Media Meadows, het kan een combinatie zijn, kortom, laat uw fantasie en creativiteit de vrije loop!

Inzendingen naar jacobgroen@mediameadows.nl en doe dit uiterlijk 31 oktober. Een heuse jury beoordeelt alle inzendingen op originaliteit en toepasbaarheid en de uitslag is bindend. De jury bestaat uit Bas van der Landen, Ronald Vlieland en Jacob Groen. De winnaar ontvangt een diner voor twee bij restaurant Klaas en een fijne fles Don Jacobo.