Vertrouwd winkelteam in gloednieuwe Albert Heijn Akersloot

Akersloot – Zoals bekend komt er op de plaats van DEEN een vestiging van Albert Heijn. De winkel aan de Raadhuisweg 3 krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Akersloot voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen. De opening vindt plaats op dinsdag 2 november om 16.00 uur.

Supermarktmanager Erik Julien en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. ,,We vieren een gezellig feestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.” Het pand aan de Raadhuisweg 3 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. De winkel krijgt brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. ,,Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, het brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Geesterduin 27 in Castricum, Wendelaarstraat 13 in Alkmaar (XL) en Vuurbaak 1 in Limmen. (Foto: Pieter Hulleman / Albert Heijn)