Verkoop laatste fase Nieuw Koningsduin start morgen

Bakkum – Op donderdag 28 oktober start de verkoop van de laatste fase van het populaire nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin. Deze fase bestaat uit 17 woningen, uitgevoerd in diverse woningtypen. De verkoopavond vindt plaats in De Oude Keuken op Landgoed Duin en Bosch aan de Oude Parklaan 117 in Castricum. Dat is op steenworp afstand van waar straks de woningen gerealiseerd worden. Geïnteresseerden kunnen de start verkoop bezoeken tussen 16.00 tot 21.00 uur op basis van aanmelding vooraf. Tijdens deze avond kunnen geïnteresseerden de verkoopbrochure ophalen en de maquette bekijken. Het verkoopteam van ontwikkelaar ABB Bouwgroep staat samen met Hopman ERA Makelaars klaar om vragen te beantwoorden.

Laatste fase Nieuw Koningsduin

De laatste fase van het project komt eveneens op een prachtige plek op landgoed Duin en Bosch. En kent wederom een unieke en groene ligging tussen duinen en bos. Nieuw Koningsduin fase 7 is de laatste fase van het project en een vervolg op de eerdere zes fases. Ook in deze laatste fase krijgt de nieuwe woonwijk een uitstraling die past bij het unieke karakter van landgoed Duin en Bosch. De chaletachtige stijl past uitstekend bij de rest van de bebouwing.

Fase 7 bestaat uit 17 luxe woningen: 3 royale vrijstaande villa’s, 8 twee-onder-een-kapwoningen en 6 drie-onder-een-kapwoningen. De woningen zijn zeer energiezuinig, doordat er gebruik wordt gemaakt van zonnepanelen, een warmtepomp met vloerverwarming, uitstekende isolatie en warmteterugwinning. Deze woningen zijn klaar voor de toekomst! Bovendien kunnen kopers de woning naar hun eigen voorkeuren afstemmen door middel van de vele keuzeopties.

Aanmelden start verkoop

Wilt u de brochure ophalen en de maquette bekijken? Meld u zich dan – vanwege de verwachte drukte – via de website www.nieuwkoningsduin.nl aan. Vanaf vrijdag 29 oktober kunt u zich via het inschrijfformulier op de website inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s). Heeft u aanvullende vragen? Neem dan contact op met het verkoopteam van Hopman ERA makelaars (0251 657700). (Afbeelding: ABB Bouwgroep)