Vega Koerier nu ook in Castricum

Castricum – Na de eerste succesvolle locatie in Beverwijk is de Vega Koerier nu ook geland in Castricum. De 100%  vegan afhaal- en bezorgdienst is vanaf heden geopend in winkelcentrum Geesterduin (nummer 69). ,,Hoog tijd anno 2022’’, zegt eigenaresse Megan Verfondern (links op de foto).

Ze vervolgt: ,,Mensen worden zich gelukkig steeds meer bewust van het dierenleed dat schuilt achter hun eetkeuzes. Ook gezondheid speelt een rol; zelfs onze snacks bevatten aanzienlijk minder calorieën en er zijn bij ons uiteraard geen transvetten aanwezig. Uiteraard krijgen we zelfs nu nog het nodige commentaar van de zogenaamde ras-omnivoor, maar om die onwetendheid kunnen wij alleen maar lachen. Niemand is verplicht om bij ons te eten. We zijn trots op het feit dat we de eerste veganzaak zijn in Castricum. We hebben voor ieder wat wils: van koffie met gebak tot volledige avondmaaltijden en snacks. Voor de vleesliefhebber hebben wij veganvarianten die bijna niet meer van echt te onderscheiden zijn. Bij onze saladebar kunnen klanten zelf hun salade samenstellen en vanaf 17.00 uur ‘s middags bezorgen wij ook aan huis via Thuisbezorgd.nl.’’

Samen met collega’s Danielle van der Veekens (rechts) en Kimberly de Graaf (midden) zorgt Megan ervoor dat de zaak zeven dagen per week geopend is en alles snel en vers de deur uit gaat. De Vega Koerier is geopend op zondag en maandag van 13.00 tot 21.30 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 21.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 21.30 uur.