Veel enthousiaste deelnemers bij de sportieve vakantieactiviteiten

Castricum – In de voorjaarsvakantie hebben 230 kinderen mee gedaan aan de gratis vakantieactiviteiten van Team Sportservice Kennemerland. Met veel enthousiasme werd er gesport en gespeeld op verschillende locaties in de buurt. Tijdens alle schoolvakanties worden gratis activiteiten georganiseerd voor kinderen tot en met 12 jaar uit de gemeenten Castricum en Heemskerk.

Rennen over de stormbaan, over de kop met de saltostoel en trampoline, schommelen en voetballen met ADO’20. Slechts een greep uit de activiteiten die de kinderen konden doen tijdens de mega sportinstuif en kleuterinstuif in de sporthal ‘de Waterakkers’ in Heemskerk. Mascotte Druppie was ook weer van de partij. Druppie stimuleert kinderen om vooral water te drinken.

Ook in Limmen werd enthousiast gesport en gespeeld tijdens de sportinstuif in ‘de Enterij’. Voor de allerjongsten was er peutergym. Onder leiding van de vakleerkrachten van Team Sportservice en Trudie van Ommeren van TOSS konden de peuters samen met hun ouders heerlijk spelen in sportzaal ‘de Velst’. De peutergymles is een nieuwe activiteit van Team Sportservice en vanwege het succes ervan zal het zeker vaker terugkomen in het programma.

De vakantie sloot af met de mini multigames, een leuke activiteit met allerlei balspellen voor kinderen uit groep 3 tot en met 8. Wie de volgende vakantie ook mee wil doen met de gratis activiteiten van Team Sportservice Kennemerland moet de website goed in de gaten houden. Begin april wordt daar het programma van de meivakantie gepubliceerd.

(Foto: aangeleverd)