Van Sikkelerus met TAG Racing Honda naar British Superbike

Akersloot – Na een aantal onzekere weken kan Jaimie Van Sikkelerus weer opgelucht ademhalen. De coureur uit Akersloot zag een aantal weken terug zijn British Superbikedroom in duigen vallen, maar na hard werken en de hulp van velen is er een oplossing. Hij gaat dit jaar met TAG Racing Honda deelnemen aan de races van British Superbike.

Enkele maanden geleden maakte Jaimie bekend dat hij in 2024 de overstap zou maken naar het British Superbike Championship. Het pakte anders uit: het team besloot de stekker uit het project te trekken. Jaimie reisde meerdere keren naar Engeland om te kijken of er andere mogelijkheden waren. Uiteindelijk vond hij onderdak bij TAG Racing Honda. Hier krijgt hij een Honda CBR1000RR-R SP Fireblade met BSB Pathway-specificaties tot zijn beschikking. Jaimie: ,,Ik kijk er echt naar uit om dit jaar samen te werken met TAG Honda in de nieuwe Pathway-klasse! Na een stressvolle tijd – een tijd waarin Fairburn me echt in de steek liet – ben ik het TAG-team ontzettend dankbaar dat ze me hebben geholpen en me in het kampioenschap hebben gehouden, hetgeen waar ik zo naar uitkeek! Ik kan niet wachten om op de motor te springen en samen met het team aan de eerste test te beginnen.’’ (Foto: aangeleverd)