Van den Ham: ,,Betrouwbare en duurzame installateur onmisbaar in de regio”

Haarlem – Van den Ham gasservice en installatietechniek aan de Maus Gatsonidesweg 8 in Haarlem is in de afgelopen 45 jaar uitgegroeid tot de meest bekende installateur en loodgieter in de regio. Van den Ham licht toe: ,,Ondanks dat merken we dat veel huizenbezitters het toch lastig vinden om de juiste keuze te maken bij het vinden van een betrouwbare installateur. Waar let je op, nu en voor in de toekomst.’’

Sinds 1 april 2023 werd de nieuwe wetgeving voor werkzaamheden aan gasverbrandingstoestellen in werking actief. Vanaf dat moment is het inschakelen van een niet-gecertificeerd installatiebedrijf voor werkzaamheden aan cv-ketels verboden en bent u ook als consument verplicht om een gecertificeerd bedrijf in te schakelen voor installatie, onderhoud en reparatie aan uw cv-ketel, geiser, gashaard of kachel. Van den Ham heeft dit certificaat behaald en biedt interessante onderhoudsabonnementen voor deze installaties.

,,Bijdragen aardgasvrij thuis is onze missie’’

Nederland volledig aardgasvrij krijgen, is een hele onderneming. Dat gaat niet zomaar. Niet alle woningen zijn geschikt voor de alternatieven voor aardgas. ,,Wil iemand overstappen op een (deels) gasvrij warmtesysteem oplossing, dan is het belangrijk dat men goed advies krijgt en een bedrijf inschakelt dat meedenkt over het type systeem en bijvoorbeeld het gebruik van vloerverwarming en/of toepassen van isolatie om zo het beste rendement te krijgen. Van den Ham kan dat’’, aldus Van den Ham.

Van den Ham kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en hoge kwaliteitsstandaard. Ze ontzorgen op het gebied van sanitair en badkamer renovatie, dakbedekking, cv, (hybride) warmtepompinstallatie en onderhoud. Maar adviseren particulieren ook hoe het beste om te gaan met de aankomende energietransitie en welke mogelijkheden passen bij elke unieke situatie. Bij Van den Ham kunt u nog terecht voor maatwerk. Hun huidige klanten hechten hier veel waarde aan. Door hun klanten te ontzorgen bouwen zij aan een gedegen lange termijn relatie.

Met de laatste certificeringen op zak, komen zij ook graag bij u langs. Meer informatie via https://vandenham.nl, tel.: 0251 240374, of stuur een e-mail naar: info@vandenham.nl. (Foto: aangeleverd)