VakantieFUN Meidendag in de herfstvakantie

Regio – De gemeenten Alkmaar, Bergen, Castricum, Heiloo, Uitgeest en Dijk en Waard organiseren samen met Stichting Sport-Z het vakantieprogramma VakantieFUN. Het programma vindt plaats op donderdag 20 oktober en is speciaal gericht op meiden van 6 tot en met 17 jaar met een zorgindicatie in het GGZ-spectrum (onder meer autisme, ADHD en hechtingsproblematiek). VakantieFUN vindt plaats in sportcomplex De Meent in Alkmaar. Meiden kunnen door een ouder/verzorger via www.sport-z.org/vakantiefun aangemeld worden.

Het dagprogramma is deze VakantieFUNdag speciaal gericht op iedereen die zich als meisje identificeert. Zij kunnen tussen 09.30 en 16.00 uur meedoen aan creatieve activiteiten, dans, weerbaarheid en ‘Koken met Lotte’. Gezien de specifieke behoefte van de deelnemers wordt gedurende de dag vooral gelet op veiligheid, structuur, duidelijkheid en bekendheid. Er wordt gewerkt met kleine groepen en een centrale projectleider. De begeleiders van Sport-Z beschikken over de juiste kennis en kunde om de groep te begeleiden.

Inschrijven

Deelname aan VakantieFUN is kosteloos. Aanmelden kan tot en met 16 oktober. Ouders/verzorgers van meiden die binnen de specifieke doelgroep vallen en die in één van de desbetreffende gemeenten wonen, kunnen zich via www.sport-z.org/vakantiefun aanmelden. Meer informatie kunt u opvragen bij Hester Zwart (h.zwart@sport-z.org / 06 52493264). (Foto: aangeleverd)