Vakantieactiviteiten druk bezocht

De herfstvakantie stond voor Team Sportservice Kennemerland ook ditmaal in het teken van de gratis vakantieactiviteiten. Ongeveer 200 kinderen deden mee aan de verschillende activiteiten die georganiseerd werden door de vakleerkrachten van Team Sportservice Kennemerland, volleybalvereniging Croonenburg en basketbalvereniging Mapleleaves

Over de kop in de saltostoel, schommelen op het vliegende tapijt, voetballen, trampoline springen en een te gekke basketbalclinic van Basketbalvereniging Mapleleaves! Dit en veel meer stond op het programma van de sportinstuif in De Velst in Heemskerk. Ook mascotte Druppie was weer van de partij. Druppie stimuleert kinderen om vooral water te drinken. Volleybalvereniging Croonenburg uit Castricum liet de kinderen ervaren hoe leuk volleybal is met funvolley en smashbal. En in Limmen konden de kinderen hun energie kwijt op de freerunbaan die in de gymzaal was uitgezet.

Wie de volgende vakantie ook mee wil doen met de gratis activiteiten van Team Sportservice Kennemerland moet de website www.teamsportservice.nl/kennemerland goed in de gaten houden. Begin december wordt hier het programma van de kerstvakantie gepubliceerd. (Foto: aangeleverd)