Vaderdagactie bij winkelcentrum Geesterduin

Castricum – Is jouw vader de allerbeste, leukste en liefste? En zou je voor hem wel een prachtig kledingpakket of een overheerlijk barbecuepakket willen winnen? Doe dan mee aan de Vaderdagactie van winkelcentrum Geesterduin!

Lever je kassabon van één van de winkels in Geesterduin in bij Blue World of Keurslagerij Mark van der Poel. Voor de deur van beide winkels staat een zuil waar je je kassabon in kunt leveren. Vergeet uiteraard niet je naam en e-mailadres op de kassabon te schrijven. Dit keer verloot men een prachtige spijkerbroek ter waarde van honderd euro samen met een 2-pack Muchachomalo boxershorts! Hiernaast gaan de winkeliers ook nog twee vaders verrassen met een overheerlijk barbecuepakket. Vrijdag 17 juni aan het einde van de dag zullen de prijswinnaars bekend gemaakt worden. Zij zullen persoonlijk bericht ontvangen, zodat ze op de zaterdag vóór Vaderdag het kledingpakket of het barbecuepakket op kunnen halen.

En mocht u nou niet in de prijzen vallen, dan is winkelcentrum Geesterduin sowieso het adres voor het perfecte Vaderdagcadeau. Kom gezellig langs! Met ruim vijftig winkels onder één dak en gratis parkeren is Geesterduin hèt winkelcentrum van de hele regio.