Vader en zoon Bos winnen open toernooi De Stetters

Bakkum – Zaterdag werd bij jeu-de-boules-vereniging De Stetters een open toernooi gespeeld. De 24 deelnemende teams startten om 10.30 uur onder een bleek zonnetje. Gedurende de dag werd de zon steeds sterker en werd het een echte nazomerdag. De teams kwamen uit heel Noord-Holland van Den Helder tot Hoorn en van Volendam en de Zaanstreek tot Haarlem.

Natuurlijk waren ook de teams uit eigen omgeving, zoals Heiloo, Limmen, Egmond, Heerhugowaard, Alkmaar en Schoorl van de partij. Ze streden allen sportief en fanatiek om de punten. Uiteindelijk waren de prijzen voor de teams van buiten Castricum. De winnaars waren vader en zoon Bos (Peter en Leo) en de beste Stetters werden Els Hummel en Lida Zeeman. Het volgende toernooi bij De Stetters is het derde en laatste Schelpentoernooi op dinsdag 21 september.

Iedereen die tussendoor zelf eens wil proberen om een balletje te gooien, is van harte welkom. Spelmateriaal is aanwezig en gratis te gebruiken. Kijk op de website www.stetters.nl voor informatie over de locatie op sportpart Wouterland in Bakkum en de openingstijden. Op het terrein worden alle coronamaatregelen in acht genomen. Op zaterdag 11 september zijn de clubkampioenschappen, die starten om 10.30 uur en duren tot ongeveer 16.00 uur. Publiek is daarbij van harte welkom.

Op de foto:
Antoine van ‘t Veer en Els Hummel van de toernooiorganisatie zorgden ervoor dat alles zaterdag goed verliep. (Foto: aangeleverd)