Uw vertrouwde lokale krant in een nieuw jasje

Castricum – Met ingang van deze week verschijnt het lokale nieuwsblad De Castricummer in een totaal gewijzigde opzet. Vernieuwd, maar toch vertrouwd. Want deze krant blijft als vanouds hét medium voor het laatste nieuws uit de gemeente Castricum. De krant die je pakt voor belangrijke informatie van de gemeente, berichtgeving vanuit de hulpdiensten en wetenswaardigheden uit de culturele sector. Ook de plaatselijke clubs en verenigingen komen ruimschoots aan bod. Onze verslaggevers maken interessante achtergrondverhalen en boeiende interviews. Aan dit alles verandert niets. We verpakken deze elementen vanaf nu alleen in een nieuwe huisstijl. Welkom bij de nieuwe Castricummer!

Waardering

Juist in deze angstige tijd merken we hoezeer onze krant gewaardeerd wordt. Het coronavirus heeft ervoor gezorgd dat we elkaar minder vaak fysiek kunnen ontmoeten. Het is dan juist de lokale krant die de samenleving met elkaar verbindt. Dat is logisch, want deze krant is voor iedereen gratis beschikbaar en brengt op eerlijke wijze het nieuws uit de eigen gemeente. We doen dat met toewijding en passie, op onafhankelijke wijze. We zien het als onze taak om het nieuws te brengen zoals het is, zowel online als in de papieren versie van de krant. Daarnaast willen we vooral uw krant zijn. De krant waar u leest wat u weten wilt. Maar ook de krant waar u zelf uw eigen nieuws kunt aanbieden. En natuurlijk de krant waar u zelf ook onderdeel van kunt zijn. Bijvoorbeeld via onze rubriek Lezerspost of door middel van een persbericht aan onze redactie.

Meer overzicht, meer rust

Aan de vormgeving van onze krant veranderde de laatste jaren niet veel. Maar intussen veranderde de wereld om ons heen natuurlijk wel. Het was tijd om een nieuwe weg in te slaan. We hebben gekozen voor een nieuwe huisstijl, die leidt tot meer leesplezier. Om het verschil duidelijk te maken, hebben we eenmalig deze omslag toegevoegd. De buitenzijde toont nog de vertrouwde, herkenbare opmaak van de krant. Sla de omslag om en ontdek de vernieuwingen! Onze krant is voortaan nog overzichtelijker, oogt daardoor rustiger en is makkelijker te lezen. Als lezer vindt je er snel wat je zoekt. Daardoor komt onze berichtgeving nog beter tot zijn recht. Er is hard aan gewerkt en we zijn trots op het resultaat.

Reageren

Natuurlijk zijn we erg benieuwd naar uw mening. Tips en reacties, zowel positief als negatief, kunt u altijd bij ons kwijt. Mail naar redactie@castricummer.nl of bel: 0255 533900.