Unieke training voor vrouwen via Goed Contact

Castricum – Organisatiepsycholoog Wendel Greve van het bekende opleidingscentrum De Baak verzorgt namens Goed Contact op 16 november van 17.00 tot 21.00 uur een bijzondere training voor vrouwen in Castricum: Informeel Leiderschap.

Onlangs heeft het vrouwennetwerk Goed Contact van de gemeente Castricum een bijdrage ontvangen van het herstelfonds. Deze wordt door Goed Contact, een netwerk voor ambitieuze vrouwen, mede ingezet om vrouwen hun zakelijke positie te laten versterken na de moeilijke coronatijd. Hoe profileer je je als ZZP’er? Hoe versterk je je positie als leidinggevende? Hoe voer je een goede acquisitie? Allemaal vraagstukken waarbij leiderschapsvaardigheden goed van pas komen.

Alle ondernemende en ambitieuze vrouwen uit de BUCH-gemeentes zijn van harte welkom op deze training Informeel Leiderschap, die wordt gehouden in Fase Fier aan de Van Oldenbarneveldweg 25 in Bakkum. Voor leden van Goed Contact is deze training gratis. Niet-leden betalen een gereduceerd tarief van 25 euro. Speken de thema’s ‘Autonomie en verbinding’, ‘Niveaus van beïnvloeden’ en ‘Hoe omgaan met ergernissen’ je aan? Meld je dan via www.goed-contact.nl/evenementen aan voor deze training. Halverwege de bijeenkomst wordt een eenvoudige maaltijd (soep en brood) geserveerd.