Unieke cd met zestig jaar Akersloter popmuziek te koop

Vanaf de jaren zestig tot heden zijn vele Akersloter muzikanten actief geweest op het podium. Tijdens de kermis, bruiloften of optredens, in de kroegen en uiteraard in de Storey Club.  De bands bestaan vaak niet meer maar de muziek is gebleven. Soms door bewaarde opnames, door de Akerpop concerten in de Storey Club of omdat de muzikanten recent in de studio zijn gedoken.

Al deze muzikale herinneringen zijn samengebracht op een unieke cd. De artiesten en samenstellers hebben belangeloos meegewerkt. Hierdoor is deze cd voor slechts 5 euro te verkrijgen. De oplage is beperkt en de eventuele opbrengst is voor een goed doel (Storey Club en HV Oud-Akersloot). Deze cd is een must voor de liefhebbers van popmuziek met Akersloter roots.

Welke muzikanten staan op deze cd: The Magic Strings, De Tophitters, Tineke Schoemaker (Barrelhouse), For2Night, Henk Kerssens, Het Akersloter Kermiskoor, Jan Oud, Indahouse, JUSS, Fabric, Left Behind, Tha Bonerz, Nevertheless, De Bikkels, Be-Rude, Switch, Rainbow Warrior, Between en DJ Korsakoff. De cd is verkrijgbaar bij NOVY Velzeboer of bij Veldt Toko.

Foto: Voor de Storey Club tijdens Akerpop 2018 (Foto: aangeleverd)