Uniek evenement bij Transformatiehuis Castricum

Castricum – Transformatiehuis Castricum, hét centrum voor spirituele groei en ontwikkeling, opent op zaterdag 14 januari haar deuren voor een kennismakingsevenement met verschillende workshops en lezingen. Iedereen die interesse heeft om deel te nemen is van harte welkom. De toegang is gratis.

Het volgende programma wordt aangeboden:

  • 08.00 – 09.30 uur: Miracle Morning! Work-out door Yourfitmind en hypnosesessie door Hypnotherapie Castricum. Maximaal veertig plekken beschikbaar, voor deze sessie is vooraf aanmelden via www.transformatiehuiscastricum.nl noodzakelijk.
  • 10.00 – 11.30 uur: De kracht van micro- en macrodoseren met plantmedicijnen. Hoe kun je plantmedicijnen (op een veilige manier) inzetten voor jouw zelfontwikkeling?
  • 12.00 – 13.00 uur: Inloopuur. Maak kennis met de verschillende ondernemers, kom pure cacao proeven en neem een kijkje bij het Loveli-productassortiment. Koop de pure cacao op deze dag met 15% korting.
  • 13.00 – 14.00 uur: De kracht van ademen. Ervaar hoe je jouw ademhaling kunt gebruiken om stress te verminderen, je gezondheid te bevorderden en je (sport)prestaties te verbeteren.
  • 14.00 – 15.00 uur: De helende werking van acupunctuur. Leer hoe je acupunctuur in kunt zetten bij verschillende klachten.
  • 15.00 – 16.00 uur: Burn-out; wat het is en hoe kun je het voorkomen?
  • 16.00 – 17.00 uur: Soundhealing. Ervaar de helende kracht van muziek.

Als klap op de vuurpijl staat er voor de eerste honderd mensen een superleuke goodiebag klaar! Transformatiehuis Castricum is gevestigd aan de Castricummer Werf 138 en 144. Kijk op www.transformatiehuiscastricum.nl voor meer informatie. Eventuele vragen kunnen naar info@transformatiehuiscastricum.nl gestuurd worden. (Foto: aangeleverd)