Uitgesteld jubileumfeest Watersportvereniging Limmen op 19 augustus

Limmen – Watersportvereniging Limmen bestaat een halve eeuw. Dat vieren de leden op zaterdag 19 augustus vanaf 13.30 uur bij haventje Het Stet. De vereniging pacht, beheert en onderhoudt dit haventje sinds 2021 en houdt tevens de wachtlijst voor een ligplaats bij.

Voor alle leden en oud-leden en voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is er zaterdag een receptie. Er is een havenbar met havenbier en er komt zelfs een havenzanger om voor wat extra gezelligheid te zorgen. Wil je niet uit plastic drinken, neem dan zelf een glas mee! Het kan ook handig zijn om een klapstoeltje mee te nemen. Voor de aanwezige (klein)kinderen is er waterpret. Wie dat wil, kan zich uitleven in een traditionele kano, een Canadese kano of een kajak. Je kunt ook het water op in een roeiboot of op een SUP-board, je mag gebruik maken van de waterfiets, er is een belly boat en er is misschien een ‘sit-on-top-kajak’ met trapstel beschikbaar. Kortom: een waar spektakel met voor elk wat wils. Kleine kinderen gaan vanzelfsprekend onder begeleiding het water op.

Op de foto:
De havenmeesters heten iedereen van harte welkom bij het jubileumfeest van Watersportvereniging Limmen. (Foto: aangeleverd)