De Uitgeester sporters van het jaar: kent u deze?

De nationale sportweek in september is achter de rug. In deze week stond het programma in Uitgeest bol van sport- en beweegactiviteiten. Wethouder Sport Anke De Vink-Hartog vindt het belangrijk dat iedere inwoner kan sporten en bewegen op zijn of haar eigen niveau. Een keer per jaar worden de sporters (ongeacht de leeftijd of beperking) die een opmerkelijke prestatie hebben geleverd gehuldigd. De huldiging vindt plaats op 8 januari 2018 tijdens de nieuwjaarsreceptie in het gemeentehuis van Uitgeest. Iedereen is dus welkom.

De wethouder hoopt op vele aanmeldingen vanuit de inwoners en sportverenigingen en wil op deze manier de sporters in het zonnetje zetten. Indien nodig wordt er een selectiecommissie aangewezen.

Mocht u een sporter of een sportteam kennen die een opmerkelijke prestatie heeft geleverd, dan verzoeken wij u deze gegevens (met een korte toelichting over de prestatie) te mailen naar de beleidsmedewerker Sport via sebastiaanhuys@debuch.nl. Als tip wordt meegeven, dat onder een opmerkelijke prestatie ook wordt verstaan een jeugdige talentvolle sporter die grote vooruitgangen heeft geboekt en bijvoorbeeld een oudere sporter die gewonnen heeft met een hengelsportcompetitie of al voor de 30e keer heeft meegedaan aan de Dam tot Damloop.

 

Foto:

Wethouder Anke de Vink met attributen van de sporten waaraan je zoal kunt denken bij het aanmelden van de Uitgeester sporters van het jaar (foto: gemeente Uitgeest).