Uiteenlopende thema’s in nieuw Initiatievencafé

Castricum – Vrijwel iedere laatste vrijdag van de maand wordt het Initiatievencafé Castricum georganiseerd. Inwoners, ondernemers en politici die een goed idee hebben of graag geïnspireerd willen raken, worden door initiatiefneemster en gastvrouw Mariska Tauber van harte uitgenodigd.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen startende en gevorderde initiatiefnemers hun idee en hulpvraag. De aanwezigen in de zaal kunnen luisteren, inspiratie opdoen, netwerken en/of initiatiefnemers helpen met hun ideeën. Het doel is ondernemers, initiatiefnemers, politici en maatschappelijke organisaties bij elkaar te brengen om elkaar te leren kennen en in gesprek te gaan. Na afloop van de pitchen is er een (netwerk)borrel waar wellicht de fundering gelegd kan worden voor een mooie samenwerking. Het initiatievencafé start vrijdag om 17.00 uur in clubMariz Lounge aan de Dorpsstraat 72.

De thema’s deze maand

Theo Versteegen presenteert Vraag en Aanbod Internationaal, een organisatie die samen met u overtollig gereedschap / machines wil inzamelen, zodat dit uiteindelijk voor veel mensen in Afrika het begin kan zijn van een beroep en daardoor van een menswaardig bestaan. Dus goede spullen een duurzame herbestemming geven. Hoe mooi kan het zijn? Ga naar www.vraagenaanbodinternationaal.nl voor meer informatie. Herman Rijsdijk praat over de economische voordelen van sport en Frank Drost bespreekt wat de beste investering is om je vastgoed te verduurzamen. Erg interessant dus ook voor de Castricumse ondernemers.