gemeentehuis

Tweede ‘iedereen-doet-mee-tafel’ in gemeente Castricum

Op 30 oktober 2018 is de eerste ‘iedereen-doet-mee-tafel’ in Castricum gehouden. De gemeente Castricum wil dat iedereen in de samenleving mee kan doen en erbij hoort. Het maakt niet uit welke culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, talenten of beperkingen iemand heeft: iedereen hoort erbij. 
Tijdens deze eerste ‘iedereen-doet-mee-tafel’ zijn dromen, verlangens en wensen uitgesproken en is een eerste stap gezet om in de gemeente met elkaar te werken aan een actieplan voor een inclusieve samenleving in Castricum.
Om de voortgang erin te houden en om concreter te worden in de eerste stappen, wordt iedereen uitgenodigd voor de tweede ‘iedereen-doet-mee-tafel’ op dinsdag 22 januari van 16.00 tot 18.00 uur in het gemeentehuis Castricum aan het Raadhuisplein.
Tijdens deze tweede tafel wordt gekeken, op basis van de opbrengst van de eerste tafel, welke initiatieven er al zijn in de gemeente en wat er nodig is om zaken te realiseren.
Ook meepraten? Graag aanmelden van tevoren via het mailadres: iedereen-doet-mee-tafels@meewering.nl. (Foto: aangeleverd)