Tweede editie van de 1/8 triatlon, sportmarkt en zomermarkt

In het centrum van Castricum is het zondag 1 juli een drukte van jewelste. Zo’n 240 deelnemers verschijnen aan de start van de tweede editie van de 1/8 triatlon terwijl diverse straten zijn gevuld met kramen voor de zomermarkt en sportmarkt.

De start van het sportevenement is bij zwembad de Witte Brug en de finish op het Dorpsplein nabij Grand Café Balu. De deelnemers zullen eerst 500 meter zwemmen, dan 21 kilometer fietsen en tenslotte 5 kilometer hardlopen door het centrum van Castricum.

Alle deelnemers hebben deze week een eigen starttijd gekregen, zodat het zondag één groot en lang sportfeest wordt in Castricum. Ook omdat op de Wilhelminaplein sportclubs zich presenteren. En tegelijkertijd is er de zomermarkt op de Torenstraat en de Burgemeester Mooijstraat van 11.00 tot 17.00 uur. Dus moedig de deelnemers aan de 1/8 triatlon aan en loop ondertussen een rondje over de markt. De perfecte combinatie.

Belangstelling voor een kraam op deze markt of op één van de andere zomermarkten, geef je nog snel op bij Star Promotions, tel. 010-5243434 of info@starpromotions.nl. Voor meer informatie over de triatlon zie de website www.triatlon-castricum.com.

Als afsluiting is er vanaf ongeveer 16.00 uur tot 23.00 uur live muziek bij Grand Café Balu.