Twee voorstellingen door Theater Bonhoeffer special

Castricum – Theater Bonhoeffer special speelt op donderdag 12 maart in Theater Koningsduin, Geesterduinweg 3 in Castricum twee voorstellingen.

Kaartverkoop is aan de deur vanaf 19.00 uur. Aanvang voorstelling om 19.30 uur. Geen pauze. De voorstelling eindigt om 21.00 uur. Na de voorstelling is er gelegenheid om na te praten met een drankje. Kaartjes € 8,- inclusief consumptiebon voor koffie/thee.

‘Normaal Gelukkig’ – Regie: Ellen Boot- Philips
Spel: Annika Burgmeijer, Eline Jordens, Eva van der Heide, Jelle Ubachs, Marte Bouma, Noor van der Hoek, Josefien Visser

Het is 2020 en je bent een jongere. Een jaar of zeventien, gebogen onder een zware rugzak gevuld met stress, keuzes, druk. Maar het is als jongere ook hét moment om uit te vinden wie je bent en wat je plekje is. Er komt van alles op je af maar het enige dat we stiekem allemaal willen is geluk. Hierbij blijf je wel op je hoede. Want raar zijn, erbuiten vallen of alleen zijn dat willen we niet. Normaal zijn is veilig.

‘Plattelands Mysterie’ – Regie: Arjen Galloway. Regie-assistentie: Merlijn Kroeze, Sofie Bende
Spel: Demi van Hal, Elise van Rooijen, Felicia van den Elzen, Lotte Wassenaar, Thijs van Dam, Merel van den Booren, Ella Smits, Kiki Pijlman

Wat men denkt een ongeluk te zijn, blijkt toch anders uit te pakken. Deze boeren komen voor een mysterie te staan. Wie heeft het gedaan en wie niet? Laten we het hierop houden: Nobody Will Ever Know.

(Foto: aangeleverd)