Tv-programma IJmond Business krijgt vervolg

Regio – OV IJmond is vorig jaar, in samenwerking met IJmond Nieuws, gestart met het online en lokale tv-programma IJmond Business. Na een positieve evaluatie is besloten dit jaar een vervolg te geven aan het programma.

Twaalf deelnemers van de ondernemersvereniging zijn in 2022 door Brigitte Schiering (foto) geïnterviewd. Er wordt positief gereageerd op het programma, zowel door de gasten als door de kijkers. Gasten vinden het leuk om hun verhaal achter het bedrijf te vertellen en om te praten over kansen en uitdagingen in de IJmond. Velen van hen hebben de video op hun eigen online kanalen, zoals de website, gezet. Het geeft tenslotte een mooi inkijkje achter de schermen. Reden genoeg om met het concept door te pakken in 2023.

Vorige maand waren de eerste opnames van dit jaar. Te gast waren Daan van Es RVI (commercieel directeur van De Heer en Partners, een kantoor op het gebied van verzekeringen en hypotheken), Harold Heijmerikx (Abelia Fleuristen in IJmudien), Renske Splinter (Aandacht Arbo, een bedrijf dat zich bezighoudt met verzuim en inzetbaarheid, HR advies en coaching) en Peter van de Meerakker (algemeen directeur van Zeehaven IJmuiden NV / Port of IJmuiden). Leden van OV IJmond die gast willen zijn in het programma, kunnen zich via info@ovijmond.nl aanmelden. Het programma is te zien bij diverse lokale tv-zenders en via de online kanalen van OV IJmond en IJmond Nieuws. (Foto: aangeleverd)