‘Tussen de schuifdeuren’ bij bouwmarkt Hubo Castricum

Castricum – Bovenstaand gezegde zal alleen wat herinneringen oproepen bij de oudere lezer van dit artikel. In sommige huizen waren immers voorkamers, tussenkamers en achterkamers. Als afscheiding tussen die kamers waren de tussenwanden, met links en rechts vaste kasten, en daar tussenin schuifdeuren vaak ook nog voorzien van matglas en zelfs glas in lood. Een nostalgisch geheel, waar er tussen de schuifdeuren door kinderen uit het gezin een voorstelling gegeven werd. Vandaar dus die uitdrukking.

Door Aart Tóth

Toch is het gezegde nog steeds van toepassing bij bouwmarkt Hubo Castricum op de Castricummer Werf. In het constant vernieuwende assortiment kun je ook terecht voor de prachtigste schuifdeurkasten. Niet zomaar een kast, maar op maat gemaakt voor uw interieur. In de kleuren, afwerking en materiaal is daarbij nog zo’n grote keuze dat dit ook altijd afgestemd gemaakt kan worden. Buiten de boven beschreven schuifdeuren is er een grote keuze in de afwerking van grepen en sloten. De kasten zelf worden geheel op maat gemaakt, van een eenvoudige tweedeurs schuifdeurkast tot een grotere met spiegeldeuren of zelfs een inloopkast als u daar ruimte voor heeft.

Om een indruk te krijgen waar we het hier over hebben is een bezoek aan Hubo aan de Castricummer Werf 70 misschien wel verstandig, waarbij u vrijblijvend uitgebreid wordt geïnformeerd. Dan kunt u meteen de verschillende uitvoeringen bekijken en de vele mogelijkheden van de inrichting van zo’n kast. Ron Schotten en Michel Kappenburg weten het u tot in de puntjes uit te leggen. Dat zijn trouwens dezelfde mensen die de maatwerkkast bij u thuis komen opmeten en monteren. Zo is alle vakmanschap, voorlichting en afwerking in vertrouwde handen. Daarbij kunt u ook nog even van tevoren via www.hubo.nl/castricum een blik werpen en desnoods een afspraak maken via 0251 670098 of info@hubocastricum.com.

Retailer of the Year

Bijkomend pluspunt is dat Hubo zeer recent de eerste prijs heeft gewonnen bij ‘Retailer of the Year’ in de categorie bouwmarkten. De Retailer of the Year Award, die dit jaar voor de negentiende keer werd uitgereikt, maakt deel uit van het grootste onafhankelijke consumentenonderzoek van ons land. In totaal brachten 185.000 consumenten hun stem uit. Zij beoordeelden ruim vijfhonderd retailers op aspecten als prijs, het assortiment, deskundigheid en klantvriendelijkheid, waarvan akte. Deze ontvangen eerste prijs deelt Hubo Castricum morgen met gratis ‘Oma’s Poffertjes’ van 10.30 tot 16.30 uur. Mmmm!

Op de foto:
De vakmensen Michel Kappenburg (links) en Ron Schotten, klaar om bij u op te meten en plaatsen. (Foto: Aart Tóth)