Tuin van Kaptein Rommel open tijdens Open Tuinendagen

Castricum – Dit jaar gaat de Tuin van Kapitein Rommel weer open voor publiek tijdens het Groei & Bloei Open Tuinenweekend op zondag 19 juni van 11.00 tot 16.00 uur. Het Open Tuinenweekend geeft geïnteresseerden een unieke kans om een aantal bijzondere tuinen te bekijken. Iedere tuin heeft een uniek karakter, of het nu gaat om grote tuinen, kleine particuliere tuinen of tuinen met beelden en vijvers.

In de Tuin van Kapitein Rommel vind je een variatie aan vaste planten. Borders en stinsenbosje, een natuurlijk deel, grote vijver, plantenkas en een mooie kruidentuin. De waterval is nog aangelegd door Kapitein Rommel. In de middag is er een rondleiding met uitleg over al dit moois. Na de rondwandeling kun je nog nagenieten onder het genot van een kopje koffie, thee of kruidenthee uit eigen tuin.

Neem ook gelijk een kijkje bij de expositie van Marije Samuels in de ontmoetingsruimte. Haar meer botanische tekeningen en schilderijen geven de natuur weer in al zijn schoonheid. Meer informatie is op www.tuinvankapiteinrommel.nl te vinden. (Foto: aangeleverd)