TUI Reisbureau opent deuren in Castricum

Castricum – Castricum heeft er sinds kort een reisbureau bij. TUI opende de deuren van het winkelpand Geesterduin 15, waar voorheen D-Reizen gevestigd was. Het TUI-logo, de welbekende TUI-smile, prijkt er nu aan de gevel. Een enthousiast team van ervaren reisprofessionals staat in de startblokken om klanten te adviseren en te helpen bij het samenstellen en boeken van de mooiste reizen. Er is een ruime keuze uit het eigen aanbod van TUI, maar ook reizen van andere aanbieders zijn er te boeken.

Persoonlijk contact

TUI Retail Regio Manager Ranil Koopman : ,,We merken dat zeker in deze tijd onze klanten veel waarde hechten aan persoonlijk contact en advies. Het is fijn als er dan een reisbureau in de buurt is waar je heen kunt met al je vragen. Loop gerust een keer binnen, de koffie staat klaar!’’ TUI Castricum is op maandag geopend van 11.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag en donderdag van 09.30 tot 18.00 uur en vrijdag van 09.30 tot 20.00 uur. Op zaterdag kan iedereen er van 09.30 tot 17.00 uur terecht. Een afspraak maken is niet nodig. Liever digitaal contact? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek via videobellen.

Over TUI

TUI Nederland verzorgt jaarlijks voor 1,7 miljoen reizigers een vakantie en is daarmee in Nederland de grootste speler op het gebied van georganiseerde vakanties. Naast een eigen luchtvaartmaatschappij (TUI fly) heeft TUI 130 eigen reisbureaus en 125 zelfstandige reisadviseurs.

Op de foto:
Het team van TUI Castricum, van links naar rechts: Sandra, Fransje, Els, Anouska en Sonja. (Foto: aangeleverd)