Transformatiehuis Castricum: een thuis voor persoonlijke groei en ontwikkeling

Castricum – Aan de Castricummer Werf 138 heeft Transformatiehuis Castricum officieel haar deuren geopend. Twee jaar geleden opende Petra Niemeijer haar praktijk Hypnotherapie Castricum. Nog geen twee succesvolle jaren later is haar volgende droomproject een feit. Ze biedt met Transformatiehuis Castricum een thuis voor iedereen die een volgende stap wil zetten in persoonlijke ontwikkeling of heel praktisch gewoontes wil doorbreken en een gedragsverandering wil doormaken.

Petra: ,,Juist in deze tijd is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en dichter bij jezelf te komen. Door meer naar binnen te treden en je binnenwereld op te schonen ben je beter bestand tegen wat er in jouw buitenwereld, dus om jou heen gebeurt.’’ Een team van elf coaches, trainers en therapeuten bundelt de krachten om mensen verder te helpen met hun hulpvragen en verlangens. ,,Het voelt ontzettend fijn en waardevol om in deze tijd een plek te creëren als het Transformatiehuis. Het is fantastisch om onze krachten te bundelen en met zo’n mooi team zoveel verschillende mensen te kunnen helpen”, aldus Petra.

Met weids uitzicht op de natuur is iedereen vanaf nu van harte welkom voor zowel individuele- als groepssessies op het gebied van hypnotherapie, transformatietrajecten, yoga, meditatie, BARS-sessies, ontspannende massages, mannen- en vrouwentrainingen, kindercoaching, cacaoceremonies, retraites, verwendagen en nog veel meer. Ook voor bedrijven is er een speciaal aanbod. Kijk op www.transformatiehuiscastricum.nl voor meer informatie. (Foto: Frans de Winter)