Titels voor DOS tijdens toestelkampioenschappen

Foto boven:
Van links naar rechts: Jill de Ruijter, Fenna Groen, Bente Brakenhoff en Eefje Franken. (Foto: Liesbeth Oonk)

Castricum/Beverwijk – Zaterdag 25 mei werden de toestelfinales turnen gehouden. Voor DOS Castricum startten in de eerste wedstrijd Fleur Kolk, Jill de Ruijter, Miki Nim, Bente Brakenhoff en Romy Zoon in niveau 5. In niveau 6 startten Fenna Groen, Maud Marquilhas, Sophie Lee en Eefje Franken. Tijdens de toestelfinales turnen de turnsters twee toestellen. Dit leverde voor de eerste wedstrijd mooie resultaten op, namelijk een zilveren medaille op vloer voor Romy. Een gouden medaille voor Maud op balk en op sprong een gouden medaille voor Jill en Fenna en een bronzen medaille voor Bente en Eefje.

In de tweede wedstrijd was de beurt aan Roos van Schagen, Lola Castricum en Liz Wesker in niveau 7. Tessa Schermer turnde in de andere baan in supplement E. Deze meiden hadden het ook ontzettend goed gedaan. Zo goed, dat Liz een bronzen medaille voor de vierde plek mee naar huis mocht nemen voor vloer en Roos voor brug. Liz was ook tweede op sprong.

Van links naar rechts: Feline van Graas en Lucille Glorie. (Foto: Liesbeth Oonk)

Tijdens de derde wedstrijd mochten Féline Denneman, Lucille Glorie, Jolijn Kronenberg en Amber Schermer in supplement F junioren strijden om de medailles. In de andere baan, waar supplement F jeugd turnde, was de beurt aan Iris Spil, Isabel Stein, Fleur Denneman en Feline van Graas. Zij hebben het ontzettend goed gedaan, wat terug te zien is in de resultaten. Zo mocht Lucille een zilveren medaille mee naar huis nemen voor brug en eindigde Iris op de derde plek voor balk. Feline veroverde op brug een zilveren medaille. Wat een mooie resultaten!