Tijd voor de winterschilder!

Regio – De winter staat voor de deur en dan is het weer tijd om de binnenboel een frisse schilderbeurt te laten geven voor de komende jaren. Goed uitgevoerd schilderwerk hoeft per definitie niet duur te zijn. Hans v.d. Berg is een gediplomeerd schilder met al meer dan 39 jaar ervaring, waarvan 24 jaar als zelfstandige.

Hans komt persoonlijk bij de klant langs voor een vrijblijvende en duidelijke offerte op maat en voert het werk zelf uit. Dus geen verrassingen achteraf. Bij Hans v.d. Berg kan men terecht voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, wanden, plafonds sauzen en behangen van alle soorten behang. Maar ook voor water- of roetschade. Vraag nog vóór 10 december een offerte voor binnenwerk aan en ontvang als cadeau een 1/5de staatslot XL bij de offerte. Wie de offerte accepteert en vóór 20 december ondertekend retour stuurt, ontvangt een slagerscadeaubon van 25 euro (slager naar eigen keuze). Zo kan men zelf kiezen voor een lekker stukje vlees met Kerst. De cadeaubon geldt alleen voor een offerte van minimaal drie dagen arbeid.

Offerte

Hans v.d. Berg werkt uitsluitend met professionele materialen en volgens de geldende richtlijnen. Bel vrijblijvend voor een offerte of informatie naar 0251 248030 of 06 22228516. Mailen naar: info@hansvdbergschilderwerken.nl. Website: www.hansvdbergschilderwerken.nl. Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte aan te vragen voor het buitenschilderwerk voor aankomend jaar. (Foto: aangeleverd)