Tien producten bij bakkerij Van Vessem met goud bekroond

Regio – De bakkers van bakkerij Van Vessem hebben ook dit jaar weer enorm hun best gedaan. Dat is door het Nederlands Bakkerij Centrum bekroond met maar liefst tien onderscheidingen!

Bekroond met goud is niet zomaar een onderscheiding. De lekkernij moet voldoen aan de maximale score op vaktechnische en smaakvolle criteria. Je kunt er dus van uitgaan dat deze met goud bekroonde producten altijd de beste keuze zijn. Zo waren er bij Van Vessem maar liefst vijf met goud bekroonde Sintspecialiteiten en ook de hardlopers voor oudjaar, de kwarkini én de ‘appelbeignet de luxe’ zijn weer als beste uit de test gekomen. Uit de selectie voor Kerst scoorden de roomboterkoekkransjes, de kerststol en alle smaken tulbanden goud! Kom ze dus snel proeven in één van de bakkerijen bij jou in de buurt!

Het Nederlands Bakkerij Centrum

Het Nederlands Bakkerij Centrum is het kennis- en adviescentrum voor de bakkerij. Bij het Nederlands Bakkerij Centrum werken diverse keurmeesters met een lange staat van dienst in de bakkerijsector. De keuringen van het Bakkerij Centrum zijn objectief en onafhankelijk en worden al ruim honderd jaar uitgevoerd. (Foto: aangeleverd)