Theater Bonhoeffer op de planken

Castricum – Leerlingen van Theater Bonhoeffer zijn al het hele schooljaar druk bezig met het maken van de nieuwe muzikale theaterproductie ‘Wonderland’. Van 17 tot en met 21 april spelen ze het stuk in het Bonhoeffercollege.

De voorstelling gaat over Alice, een aardig en bescheiden iemand die alles mee lijkt te hebben. Maar is het eigenlijk wel makkelijk om zo te zijn? Of kun je beter iemand anders zijn? Een nieuwe leerling komt in de klas en wordt de katalysator van alles wat er gaat gebeuren. Examenstunt, feest, alcohol en meer. Het begint allemaal heel leuk, maar Alice verliest de controle. Het wordt een indrukwekkende theatervoorstelling die compleet wordt gemaakt door een 26-koppige liveband met zang.

Tickets zijn verkrijgbaar via www.theaterbonhoeffer.nl en in de mediatheek van het Bonhoeffercollege. Theater Bonhoeffer is sinds 2008 een theatergroep waar meer dan honderd leerlingen en docenten van het Bonhoeffercollege aan meewerken. De groep acteurs, aangevuld met een dansgroep, brengt het verhaal. De muziek in de voorstelling wordt gespeeld door de eigen band met zang. Ook achter de schermen werken tientallen leerlingen mee. Bijvoorbeeld aan het schrijven van het script, het bouwen van decors, de website, theatertechniek, film en fotografie. Zo komen zij jaarlijks tot een grote theatervoorstelling. (Foto’s: aangeleverd)