The Sea Devils begint seizoen met meer jeugdteams

Castricum – Basketbalvereniging The Sea Devils heeft de balans opgemaakt na het seizoen 2021/2022 en signaleert een toename van jeugdleden in de laagste categorieën, de U10, U12 en U14. Het gevolg is dat meer jeugdteams zijn ingeschreven in de aankomende competitie. Het bestuur heeft hard gewerkt om de teams te voorzien van trainers en coaches. De begeleiding blijft echter een punt van zorg, dus hoopt de vereniging op hulp van de (oud)leden.

The Sea Devils is van oudsher een opleidingsvereniging die meerdere (jeugd)spelers heeft afgeleverd tot in de hoogste regionen van basketballend Nederland en zelfs aan het Nederlands team. De trainingen en wedstrijden zijn in het algemeen recreatief van karakter, waarbij het competitie-element niet uit het oog wordt verloren. Uitzonderlijke spelers en speelsters begeleidt men naar verenigingen die proberen het maximale uit hun carrière te halen. De overige leden spelen met veel plezier in de teams bij The Sea Devils waar de gezelligheid voorop staat. Toch ontstaan er regelmatig teams die goed presteren en op niveau meespelen in de competitie.

Meisjesteam op zoek naar nieuwe leden

Het meisjesteam U14 is nog op zoek naar versterking. Ben jij tussen 12 en 15 jaar oud? Kom een keer langs (sportschoenen meenemen) om te ervaren hoe leuk en intensief de basketbalsport is. De trainingen zijn op maandag om 17.00 uur (zaal 1) en op donderdag om 18.15 uur (zaal 4) in sportcentrum De Bloemen.

Senioren komen weer terug

Door de coronasituatie liep het aantal seniorenleden terug, maar zij sluiten zich geleidelijk weer aan. In de competitie gaat The Sea Devils deelnemen met één damesteam en twee herenteams. Heb je in het verleden gebasketbald of zou je het willen proberen? Kom gerust langs om kennis te maken! De vereniging heeft ook een afdeling recreanten die op maandag (21.00 uur, zaal 1) een balletje schieten. Kijk op www.seadevils.nl voor alle informatie en de overige trainingstijden. (Foto: Kylie O’Sullivan via Unsplash)