Team Zaanstreek nipt naar zege in Driebandentoernooi

AHet team van Zaanstreek, bestaande uit Gertjan Rayer, Wim van Westrop, Jan Gieskens, Peter Porsius en Jan Winter is er afgelopen weekend in geslaagd het Stad en Streek Driebandentoernooi voor teams op hun naam te schrijven. In de sfeervolle ambiance van biljartcentrum De Vriendschap streden dit weekend acht teams om de felbegeerde titel.

Op de slotdag wist het team van Zaanstreek nipt, met één punt verschil, het team van Beverwijk voor te blijven. Het team van Beverwijk wist op de slotdag het verschil terug te brengen naar slechts één punt. Het team van Bergen eindigde op een mooie derde plaats en het team van Alkmaar wist beslag te leggen op de vierde plaats.

In het inviduele klassement werd Peter Porsius van Zaanstreek eerste met 12 punten en een moyenne van 0.75 en een hoogste serie van 9 caramboles. Eric Keijsper van het team Akersloot had het hoogste moyennepercentage, 116,80%, en Hans Ekkels van team Beverwijk had de hoogste serie in procenten. Einduitslag: 1. Zaanstreek; 2. Beverwijk. 3. Bergen; 4. Alkmaar; 5. Akersloot; 6. Egmond; 7. Heemskerk; 8. Castricum. (Foto: aangeleverd)