Team Tijger zoekt sponsors

Op 7 juni vertrekt Sjoerd Teerenstra samen met zijn broer Willem onder de naam ‘Team Tijger’ samen met het team van ‘Black 8’ en nog 98 andere teams om een geweldige rally te rijden rondom de Baltische zee, de Baltic Sea Rally!

In totaal zullen 100 teams deelnemen aan deze monstertocht, waarbij GPS uit den boze is en niet op snelwegen gereden mag worden. De roadtrip om de Baltische zee is de meest noordelijkste avonturenrally op aarde en voert de teams vanaf Amsterdam door Scandinavië naar de Noordkaap en weer terug naar Amsterdam via Rusland/Lapland de Baltische staten, Polen en Duitsland. In totaal kruist de rally 11 landen en bedraagt de totale afstand ongeveer 8500 km. Tijdens de rally wordt door de 100 deelnemende teams minimaal 75.000 bijeengebracht om een aantal goede doelen te ondersteunen.

Sjoerd: ,,Willem en ik hebben besloten om onze bijdrage te doneren aan het behoud van de laatste 3900 tijgers die nog in de wereld leven en ernstig bedreigt worden door ons (7.6 miljard) mensen. We doneren zelf een flink bedrag aan dit doel en zouden het zeer op prijs stellen wanneer sponsors ons voor en tijdens de rally zouden willen ondersteunen met een bijdrage voor het behoud van de laatste tijgers in deze wereld. Wij hebben tot het einde van de rally (25 juni) de tijd om een mooi bedrag in te zamelen en te doneren en zijn blij met iedere gift. Een bijdrage kan worden gestort op rek.nr. NL91 INGB 0005 2528 72 ten name van S. Teerenstra onder vermelding van “Tijger” en vermelding van jouw voornaam. Uiteraard zorgen wij dat alles op de goede plek terecht komt en dat iedere donateur wordt bijgeschreven op onze auto.’’

Via www.facebook.com/sjoerd.teerenstra wordt iedereen op de hoogte gehouden van de avonturen tijdens deze rally en de Tijger-actie. De voortgang van de broers tijdens de rally en die van alle andere teams is te volgen via www.sac-track.com/#!/bsc-nl-18.