Team D1 van CSV is kampioen

Castricum – Team D1 van handbalvereniging CSV (jeugdleden van 11 en 12 jaar) is zondag kampioen geworden na een  zenuwslopende wedstrijd tegen DSS uit Heemskerk. Beide teams hadden tot nu toe alle wedstrijden ruimschoots gewonnen en stonden dus gelijk in de puntentelling. In deze laatste wedstrijd van het buitenseizoen, die gespeeld werd op sportpark Wouterland, moesten beide clubs dus winnen om het kampioenschap in de wacht te kunnen slepen.

Door Petra Janssens

De eerste helft stond CSV eigenlijk meteen al voor en bleven er steeds drie à vijf doelpunten verschil. Dat bleef zo tot ongeveer acht minuten voor het einde. Toen zette DSS een tandje bij en slonk de voorsprong van CSV tot slechts één punt: 11-10. Het werd een zeer spannende finale, die CSV uiteindelijk naar zich toe wist te trekken door de eindstand op 14-11 te zetten. Daarmee kwam een einde aan een prachtig gespeelde wedstrijd voor een enthousiast publiek. Na de herfstvakantie begint het winterseizoen in de zaal en zullen de wedstrijden gespeeld worden in sporthal De Bloemen.

Van links naar rechts, achteraan: Isa, Hanna, Yana, Lars, coach René en Luuk. Midden: Lisa, Dian, Sander en Remy. Vooraan: Ferron. (Foto: Petra Janssens)