Tafeltennissers weer van start

Team 2 van Tafeltennisvereniging Uitgeest (TTVU) startte dit jaar in de 3e klasse. Patrick Rasch had een goede start en won de eerste partij overtuigend in 3 games. Zijn andere twee partijen gingen helaas in 4 naar de tegenpartij (Tempo Team 7) uit Amsterdam. Billy Fatels kwam in elke partij achter te staan maar hield zijn hoofd koel en won zijn drie enkels. Ook de dubbel won hij samen met Patrick uit een verloren positie. René van Buren zat met zijn hoofd nog in de bergen en wist geen punt voor het team te behalen. Hopelijk is hij nu wakker geschud. De eindstand 5-5.
Team 1 was te gast in Zaandam en speelde tegen ZTTC 2. Door dispensatie mochten ze in de tweede klasse blijven. Deze avond kon alleen Henk Spoelstra voor Uitgeest overtuigen. Victor Tchernov en Patrick Schuddeboom kwamen wel dichtbij bij een punt, maar het ging toch nipt naar de tegenstander. 7-3 voor ZTTC 2
Ook Team 3 eindigde met een 5-5 tegen Diemen 4. Jelle van Werkhoven wist er 3 punten binnen te smashen en ook Dennis Janssen knalde twee punten binnen. Nico Baltus heeft deze keer les gekregen voor de volgende wedstrijd.
Team 4 was de afgelopen week het meest overtuigend en verpletterde de gasten van US 16 uit de hoofdstad met 8-2! Roger Schuddeboom (foto links achter) bleef deze avond ongeslagen. Eugenie Rasch begon dit seizoen overtuigend met twee zeges en nieuwkomer Peter Middel (foto rechts achter) won ook twee keer.
Dit jaar wordt voor het eerst de duo competitie gehouden en Uitgeest doet mee met twee teams, die ook gelijk tegen elkaar mochten beginnen. Marcel Couwenberg en Eugenie Rasch vormden team 1 en Anja Kramer-van Diem en Marianne Muris zitten in Team 2.

Team 1 won met 5-0, dit gebeurde wel met veel plezier aan beide kanten.