Taart en bloemen voor docenten en opvangmedewerkers

Castricum – Bij alle basisscholen en kinderopvanglocaties in de gemeente werden gisteren taarten en bloemen bezorgd. Een blijk van waardering vanuit de gemeente voor de bijzondere en flexibele inzet van de medewerkers tijdens de coronacrisis. Ook de gemeenten Uitgeest, Heiloo en Bergen hebben deze attenties aangeboden.

Scholen en opvangorganisaties hebben in de afgelopen weken in korte tijd hun werkzaamheden steeds moeten aanpassen. De vier gemeenten spreken met het bezorgen van taarten en bloemen hun dank en waardering uit voor alle inzet om onderwijs en opvang tijdens de coronasituatie mogelijk te maken. Vanaf 16 maart tot en met het eind van de meivakantie volgden kinderen, vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, onderwijs op afstand en niet op school. Sinds afgelopen maandag mogen kinderen weer voor de helft naar school. Scholen en kinderopvang bieden daarnaast sinds 16 maart noodopvang voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep en aan kwetsbare kinderen. Deze opvang gaat ook de komende weken nog door.

Op de foto:
Wethouder Ron de Haan (links) overhandigt de taart en bloemen aan directeur Theo Huting van OBS De Klimop. (Foto: Fotostudio Starfield)