Superweekend bij Castricumse Rugbyclub

Castricum – Komend weekend gaat voor de meeste teams van de Castricumse Rugbyclub het seizoen weer van start. De club heeft aan de aftrap van dit seizoen meteen een superweekend met veel thuisspelende teams.

Bij de jeugd starten op zaterdag de Turven, Cubs, Junioren en Colts hun seizoen met een thuiswedstrijd op Wouterland in Castricum. De Turven (5-8 jaar) spelen om 09.30 uur hun eerste wedstrijd van het seizoen – voor sommige hun eerste wedstrijd ooit. De Cubs (12-14 jaar) hebben hun kick off van dit seizoen om 12.45 uur tegen de Pickwick Players. De Junioren (14-16 jaar) spelen hun eerste wedstrijd om 11.15 tegen de Waterweg Warriors en de hekkensluiter deze zaterdag bij de Jeugd is het Clusterteam van de Colts – De Cazwa Warriors, zij spelen om 14.00 uur tegen Cluster Groningen/Drenthe.

Ereklasse

Zaterdag om 16.00 uur spelen de Ereklasse heren hun tweede wedstrijd van dit seizoen tegen RC Diok. Cas heeft een duidelijk doel voor ogen en dit zal op het veld te zien zijn. Het belooft een spectaculaire wedstrijd te worden en zeker de moeite waard om als toeschouwer mee te beleven. Zondag gaat het voor de Cas Ladies echt beginnen. Na een prachtig seizoen afgelopen jaar hebben zij hun plek in de ereklasse weten te veroveren. Zij staan voor een geweldig mooie uitdaging in de ereklasse. De eerste wedstrijd 24 september zal om 15.00 uur gespeeld worden tegen Rugbyende Utrechtse Studenten.

Driede

Het altijd krachtige Driede, afgelopen seizoen ook een divisie gepromoveerd en nu actief in de 2e klasse, speelt zondag om 13.00 uur hun eerste wedstrijd in deze klasse tegen RC Bulldogs. Kortom: heel veel rugby op de velden dit weekend. Voel je welkom om de teams aan te moedigen en een kijkje te komen nemen, wellicht is rugby wel een mooie sport voor jou! Naast alle wedstrijden die live te beleven zijn worden de Rugby World Cupwedstrijden op groot scherm in het clubhuis live uitgezonden. Ook hier is iedereen welkom om de wedstrijden te komen kijken en gezellig een drankje te komen doen. (Foto: Theo Beentjes)