Succesvolle wedstrijd voor DOS-turnsters

Foto boven:
Van links naar rechts: Fleur, Jill, Isabel, Maud en Elise. (Foto: Marlous de Bruijne)

Castricum – Op 28 november werd in Beverwijk de eerste voorwedstrijd van Rayon Kennemerland voor niveau 5, 6 en 7 geturnd. DOS Castricum begon de dag met niveau 5, waar Iris Spil en Feline van Graas het spits mochten afbijten. Iris liet een mooie sprong zien en Feline turnde voor het eerst op muziek op de vloer een nette oefening.

In de tweede wedstrijd was het de beurt aan Elise Geurtsen, Isabel Stein, Fleur Denneman, Jill de Ruijter en Maud Marquilhas. Zij turnen allemaal in niveau 6 en waren het beste team in hun niveau. Individueel won Fleur het brons voor haar vierde plaats, nam Jill brons mee naar huis voor de derde plek en het goud was voor Isabel.

Isabel eerste, Jill derde, Fleur vierde. (Foto: Marloes de Bruijne)

Tot slot turnden Evie Teeuwen en Roos Rote hun eerste wedstrijd voor DOS in niveau 7. Hun team behaalde de hoogste score, Roos’ brugoefening was erg strak en Evies wedstrijd werd beloond met het zilver. Het was een wedstrijddag waar de club met trots op terug kan kijken. Alle deelnemers lieten veel moois zien en dat na bijna twee jaar zonder wedstrijden!

Zilver voor Evie Teeuwen. (Foto: Marlous de Bruijne)