Succesvol eerste weekend voor DOS Turnsters

Castricum – In het weekend van 23 en 24 november werden de eerste voorwedstrijden van Rayon Kennemerland geturnd. De zaterdag begon met turnsters in de categorie pre-instap D2. Eef Dijkhuizen won een gouden medaille.

Tijdens de derde wedstrijd mochten de pupillen 2 D1 (Lola Lauritsen en Tessa Schermer) en senioren vijfde divisie, Anna van Egmond en Janna Louwen, hun oefeningen laten zien. Dit leverde Janna een gouden medaille op. Tessa ging naar huis met het zilver om haar nek. De zaterdag werd afgesloten met de senioren vierde divisie. Imke Lute en Stijne de Winter zaten in een heel sterk deelnemersveld. Stijne mocht het brons voor haar vierde plek meenemen.

Zondag begon de dag vroeg voor Fien Boogaard, Feline van Graas, Eva Agterberg (pupil 1 D2), Quinty Brand, Sophie Denneman, Anna Borst en Jet Dreijer (Junior divisie 4. Uiteindelijk stonden Jet en Sophie samen op het podium met een vierde en vijfde plaats en Fien en Eva met brons voor een derde en vierde plek. De Jeugd 1 D1 en Pupillen D2 Roos Grimminck, Eline Korthouwer, Féline Denneman en Ilse Straver lieten hun beste oefeningen zien. Dit leverde Féline het zilver en Eline goud op.

Sanne Spil (jeugd 1 D2) turnde een knappe wedstrijd maar had helaas pech op sprong. Iris Spil (instap D1) turnde een hele goede wedstrijd en mocht de gouden plak om haar nek hangen. Een ontzettend goed eerste weekend voor DOS.

(Foto: Janna, Tessa en Anna – aangeleverd)