Succesvol 2Beach Open Toernooi sluit zomerseizoen af

Foto boven:
De zon liet zich van tijd tot tijd zien tijdens het gezellige 2Beach Open Toernooi. (Foto: Raoul van Eijk)

Castricum – Zondag vond bij 2Beach het afsluitende toernooi plaats: 2Beach Open. Met de perfecte mix van sportieve strijd en gezelligheid markeerde dit evenement het einde van een zomer vol beachvolleybalplezier. Ondanks het wisselvallige weer met zowel regen als zonneschijn, heerste gedurende de dag een opgetogen sfeer onder de deelnemers.

Vijftien teams streden in drie poules voor de overwinning. Elke ploeg speelde zo’n vier wedstrijden om hun vaardigheden te tonen en zich te bewijzen op het zand. De inzet was hoog, want slechts de besten zouden doorgaan naar de volgende ronde. Na de initiële ronde werden de winnaars van elke poule opnieuw verdeeld in drie categorieën: winnaarspoule, middenpoule en verliezerspoule. Dit zorgde voor een eerlijke herkansing voor alle teams, ongeacht hun prestaties in de eerste ronde.

De winnaars van het 2Beach Open Toernooi, van links naar rechts: Tim Schoon, Twan Morsch en Gijs Burger. (Foto: Jeroen Wester)

Uiteindelijk stonden Gijs, Twan en Tim als glorieuze winnaars bovenaan het podium. Dit dynamische trio wist de overwinning te behalen op puntensaldo en dit werd beloond met zowel de felbegeerde wisselbeker als de 3D-geprinte gouden volleybalprijs. Na de spannende ontknoping van het toernooi verzamelden alle deelnemers zich onder de beschutting van de nieuwe veranda. Onder het genot van een welverdiende borrel en heerlijke pizza’s werd de dag gezellig afgesloten.

Terwijl sommigen het buitenseizoen voortzetten, kijken anderen al uit naar de start van de zaaltrainingen volgende week. Het 2Beach Open Toernooi heeft niet alleen de zomer op een geweldige manier afgesloten, maar heeft ook de weg vrijgemaakt voor nieuwe uitdagingen in het komende seizoen.