Subsidie voor energiebesparing in uw huis

Castricum – Huiseigenaren in de gemeente Castricum hebben de kans om gebruik te maken van een subsidieregeling die hen helpt bij energiebesparing in de bestaande woning. Met deze regeling kunnen ze subsidie krijgen voor het nemen van verschillende maatregelen om energie te besparen.

Hoge energieprijzen zorgen ervoor dat veel woningeigenaren extra aandacht besteden aan het verduurzamen van hun woning. Naast de landelijke subsidies wil de gemeente Castricum haar inwoners extra ondersteunen met deze regeling. De subsidie is bedoeld voor eigenaren van bestaande koopwoningen met een WOZ-waarde lager dan het gemiddelde van 452.000 euro in 2022 voor koopwoningen in de gemeente Castricum. Ga naar http://klimaatplein.castricum.nl voor meer informatie over deze subsidie en het nemen van andere duurzame maatregelen.

Energiescan

Wilt u graag isoleren, maar weet u niet waar u moet beginnen? Vraag dan kosteloos een energiescan aan bij CALorie Energie. Dan komt een vrijwillige energiecoach bij u thuis om met u een stappenplan te maken voor het verduurzamen van uw woning. Via www.calorieenergie.nl kan men zich aanmelden voor deze energiescan. (Foto: aangeleverd)