Strandpaviljoen Zoomers heeft nieuwe uitstraling

Castricum – Na een verbouwing van vijf maanden heeft strandpaviljoen Zoomers een compleet andere uitstraling gekregen, zowel van binnen als van buiten. Binnen is alles gerenoveerd. Allen het terras ondergaat nog een opknapbeurt. Hoewel de officiële opening nog moet plaatsvinden staat de deur sinds kort open voor bezoekers.

Door Henk de Reus

Er is de afgelopen vijf maanden heel wat gebeurd bij strandpaviljoen Zoomers. Eigenaar Arthur van den Berg is best trots op wat er nu staat. Hij noemt het resultaat zelf een mix van nieuw- en verbouw. ,,Het paviljoen staat nu vier meter verder naar voren dan het oude paviljoen. Ook staat het hoger op de fundering van palen. Zowel de ruimte van het restaurant als de ruimte voor kleinschalige evenementen zijn gehalveerd. Het terras moet nog onder handen worden genomen, maar ik verwacht dat de officiële opening niet te lang op zich laat wachten.’’

Op de foto:
De renovatie binnen is voltooid. Het restaurant oogt modern, ruim en gezellig en biedt een fraai uitzicht op de zee. (Foto: Henk de Reus)