Stoeltjes Cunera door kinderen verhuisd

Afgelopen jaren is het leerlingenaantal op basisschool Cunera in Bakkum explosief gegroeid. Nadat de gemeenteraad groen licht had gegeven voor een renovatie van locatie Duinrand is er hard gewerkt. Nu kunnen de kleutergroepen op 4 september een fantastische start maken op de tweede locatie van de Cunera. Niet alleen de aannemers hebben hun best gedaan; de leerkrachten, ouders en ook onderhoudspersoneel van de stichting Tabijn sloegen de handen ineen om alle spullen te verhuizen.

Dinsdag 18 juli was een bijzondere dag. Alle bovenbouwleerlingen hielpen de kleuters om hun stoeltjes naar de nieuwe locatie te brengen. De kinderen van groep drie en vier zorgden voor een muzikale omlijsting met trommels, sambaballen, potten en pannen.

Rixte Adrichem vertelt: ,,Op deze manier hebben we een start willen maken met het vasthouden van het dorpsschoolgevoel dat op de Cunera zo typerend is. Wie in het nieuwe schooljaar regelmatig een sliert kinderen tussen de twee locaties ziet lopen weet dat het met het saamhorigheidsgevoel wel goed zit!”