Sterker Limmen vergeet afstand te nemen en verspeelt voorsprong

Limmen – Nadat in een voorwedstrijd Limmen 2 met 4-0 van het tweede team van Hollandia T had gewonnen, begon het eerste zondag vrij agressief aan de wedstrijd.

Door Willem Koot

Björn Valkering was de eerste die van zich liet spreken. Zijn schot werd ternauwernood gekeerd. Voor rust een veel sterker Limmen zonder veel echte kansen. Alleen Jacco de jong brak mooi door vlak voor rust. Zijn schot ging over. Na rust wederom een sterker Limmen. In de 65e minuut soleerde Joery Admiraal naar de 16 meter. Zijn schot en een kleine stuit was de keeper teveel. 1-0. Tien minuten voor tijd had Miettinen de wedstrijd op slot kunnen gooien. Ook zijn schot ging over. Limmen riep het over zichzelf af dat Hollandia langszij kwam. Knullig balverlies op het middenveld werd Limmen fataal. Een voorzet werd met een kopbal afgerond. De 1-1 voelde voor Limmen als 2 verliespunten en voor Hollandia T als winst. De concurrenten haalden de volle winst In de laatste minuten en dat was dus balen voor Limmen.

Het arbitrale trio voor de wedstrijd. (Foto: Willem Koot)