Stemmen op meest aansprekende hardloopmoment

Castricum – Vanaf 8 januari kan gestemd worden op het meest aansprekende hardloopmoment van hardloopcollectief Team Distance Runners (TDR). Op deze manier wil de organisatie de sport promoten, de atleten in het zonnetje zetten en nog eenmaal aandacht vragen voor hun prachtige prestaties en sportmomenten van 2019. Dit alles is een onderdeel van de jaarlijkse teampresentatie die dit jaar op 31 januari zal worden gehouden en wegens grote belangstelling is verplaatst naar Hotel Zuiderduijn in Egmond aan Zee.

In de lijst waar op gestemd kan worden, staan onder andere topprestaties van toptalent Bram Anderiessen die zilver won tijdens het Nederlands Kampioenschap Indoor, de Berlijn Marathon van Edwin de Vries die zijn laatste wedstrijd als topsporter afsloot in een spectaculair persoonlijk record, het droomdebuut van Bo Ummels waarmee ze Nederlands Kampioen Marathon werd, het dubbel goud van zus Britt Ummels op de 800 en 1500 meter tijdens het Nederlands Kampioenschap atletiek, of de vierde nationale titel op de 10 kilometer in Schoorl van Michel Butter.

De top-10 zal uitgebreid in beeld en geluid gepresenteerd worden tijdens de teampresentatie met daarbij ook het persoonlijke verhaal van de atleet. De dagvoorzitter neemt de bezoeker mee langs de sportieve successen, de rijke historie en de laatste ontwikkelingen van de sporters. Tevens zal hij stilstaan bij de uitdagingen waar de talenten en topatleten van TDR mee te maken hebben. De interviews met de topatleten zorgen ervoor dat de bezoeker meer komt te weten over de persoon achter de sporter en de prestatie.

Stemmen kan via:  https://www.stem.teamdistancerunners.nl/. Voor meer informatie en aanmelding:  https://tdrteampresentatie.eventbrite.nl/.

(Foto: Pixabay)