Stemmen op Hiddo

Castricum – Er heeft afgelopen zondag een hele bijzondere overnachting plaatsgevonden in Castricum. Het is hilarisch om te zien hoe dorpsgenoot Hiddo Prevo er schaamteloos alles voor over heeft om zich hiermee het eiland op te laten stemmen. Bekijk zijn  filmpjes op www.expeditierobinson.nl/profiel/698 en oordeel zelf. Hidde wil meedoen aan het tv-programma Expeditie Robinson. ,,Ik ben qua skills en fitheid denk ik prima geschikt. En daarnaast ben ik ook heel sociaal en maak graag mensen aan het lachen. Ik hoor dus prima thuis op het eiland, zeg ik in al mijn bescheidenheid. Dus stem op mij, via de stemknop rechtsonder het filmpje, kan met je FB maar ook nog met al je maildressen een stem uitbrengen. En nog belangrijker, deel alsjeblieft met je vrienden en familie om mij zoveel mogelijk stemmen te bezorgen.”