Start verkoop luxe appartementen en penthouses in Duynpark

Castricum – Middenin in het rijke bos- en duingebied van Castricum verrijst een prachtig nieuw woonproject. Tussen talrijke bomen, de weelderige groene duinen en ontelbare paadjes wordt Duynpark ontwikkeld. Hier staan rust, ruimte en kwaliteit van leven centraal.

Duynpark bestaat uit 48 levensloopbestendige appartementen en penthouses verdeeld over vier woonlagen, voorzien van alle luxe en comfort. Building4You uit Heerhugowaard is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het nieuwbouwproject. De verkoop wordt verzorgd door Teer Makelaars.

Uniek project

Welzijn en welbevinden staan in Duynpark voorop. De appartementen zijn bedoeld voor mensen vanaf middelbare leeftijd en voorzien in diverse luxe faciliteiten. In het complex bevindt zich een gezondheidscentrum met onder meer een zwembad en fitnessruimte waar bewoners gebruik van kunnen maken. De woningen zijn daarnaast voorzien van het zogenaamde NLKT-kenmerk, waardoor het mogelijk is hier tot op late leeftijd comfortabel te wonen. Uiteraard zijn de appartementen energiezuinig en worden ze gerealiseerd volgens de nieuwste duurzaamheidseisen. De woningen worden gasloos opgeleverd, voorzien van zonnepanelen en hoogwaardig geïsoleerd met triple glas.

De appartementen hebben een woonoppervlakte van circa 79 tot maar liefst 260 vierkante meter met koopsommen van 625.000 tot 1.800.000 euro vrij op naam. Alle woningen beschikken over één of meerdere terrassen en worden zeer hoogwaardig en compleet opgeleverd. Ieder appartement beschikt over een privé parkeerplaats in de parkeergarage.

Start verkoop

De verkoop van de appartementen start op 14 en 15 mei in Huize Koningsbosch in Castricum. Aanmelden is mogelijk via de website. Naar verwachting start de bouw in het eerste kwartaal van 2023 en vindt de oplevering eind 2024 plaats. Meer informatie over de woningen is op www.duynpark-castricum.nl te vinden. (Afbeelding: aangeleverd)